Det är bara onsdag!

 

Det är verkligen konstigt hur tankesätt och levnadssätt ändrade sig på bara några veckor. Jag har inte tänkt speciellt mycket på det förutom att jag kännt mig gladare och rikare i mitt liv. Förut när jag delade företaget till större delen med ett sidanjobb (som då blivit det viktiga och företaget har fått bli ett sidojobb) och hela livet känns som ett låtsasliv. Då kunde jag tänka när onsdagen kom - VA är det bara onsdag? långt till den korta helgen... Men idag är det onsdag och jag tänkte när jag lämnat Belle på förskolan att -oj det är bara onsdag, vad många dagar det är kvar till helgen att arbeta på -YES! efter det blev jag fullständigt paff och kände att det måste ju vara så här det känns när man är ri

 


Akvarell



Akvarel, älskade akvarell, det är ett tag sedan jag tog fram penslarna. Nu har det blivit mycket arbeten framför datorn. Måste fixa lite tid så jag kan göra lite uppdateringar på målningar :) Detta är lilla Belle, då var hon verkligen en liten liten plutt!!! Denna bild hade jag på dopkortet tillsammans med en råsa eller lila tygrosett.

fjärilar



Idag ska jag få klart en logotyp till och hoppas kunna skicka den även idag för att se vad kunden tycker. Känns som det flyger iväg en hel del från min dator just nu... måste hitta min adobeskiva också så jag kan renstarta min dator och veta att jag kan sätta tillbaka mina program igen. Annars blir det väldigt komplicerat!!

Fjäderlugn


Känner mig lugn som en fjäder.
Börjar få in lite rutiner här hemma och har jobb på gång. Känns underbart. Bakom fjäderkännandet finns dock tankar som vad händer nästa vecka? Alla dagar har sin gång. Jag får ta det då :) Denna fjäder får jag snart hem. Ett företag som heter Paxlux.se som är superduktiga på vinyler kommer snart ha fixat det åt mig. Visar resultat när det är uppe.

logotyp

 

 

 








Nu är den klar och det bästa av allt, godkänd av företaget. De har andra produkter och tycker om det enkla. Även hemsidorna är väldigt stilrena. Det har ännu inte kommit upp på nätet (hemsidan för dem är ännu inte klar). Men logotypen är färdig och jag är mycket nöjd!!

RSS 2.0